Vandaag onze 4e competitiewedstrijd RBC  J08 TEGEN VV Bavel J08-1

Vandaag staat de 4e competitiewedstrijd van het seizoen voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn bij het Atik Stadion,
we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen VV Bavel J08-1.

1ste helft begon om 08.30
1ste minuut kwam de tegenstander gevaarlijk voor het doel maar onze keeper Quinn pakte de bal.
2e minuut kwam Ray via de linker zijkant en gaf een voorzet op Liam die de 1-0 scoorde voor RBC.
3e minuut kwam de bal bij Ray die schoot op het doel maar de keeper pakt de bal.
3e minuut kwam de bal terecht bij Ray en die dacht niet na en scoorde de 2-0 voor RBC.
4e minuut kwam RBC door goed samenspel voor het doel van Bavel en Liyaam kon de bal afronden en zo kwam RBC op een 3-0.
5e minuut pakte Liam de bal af van een verdediger van Bavel en schoot de bal net naast het doel.
6e minuut speelde Dani B de bal naar Liam die met een schot op het doel net de paal raakte.
7e minuut kwam Dani D in het veld, kreeg gelijk de bal en schoot meteen op het doel en scoorde de 4-0 voor RBC.
9e minuut kwam Bavel weer voor het doel van RBC, Quinn was alert en pakte de bal.
9e minuut een mooie aanval van RBC die vanaf achter door goede positiespel  bij het doel van Bavel kwam en Dani D scoorde 5-0 voor RBC.
10e minuut kreeg RBC een corner die voor gegeven werd en bij Dani D terecht kwam, helaas schoot hij net naast.
11e minuut pakte Ray de bal af en kwam met hoge snelheid naar het doel van Bavel alleen schoot hij net naast.
12e minuut kreeg Ray de bal door een goede uittrap van Quinn en hij nam de bal aan en schoot op het doel en scoorde 6-0 voor RBC.
13e minuut kwam onze verdediger Dani B mee naar voren en gaf de bal voor het doel en Ray schoot de bal in het doel en RBC kwam op 7-0.
15e minuut kwam bavel er met een snelle aanval uit, Quinn kon de eerste schot nog pakken maar de tweede schot maakte Bavel 7-1.
18e minuut Bavel werd iets sterker en kreeg weer een kans alleen deze werd van de doellijn afgehaald door Liam.
19e minuut kwam Ray aan de bal en die kegelde de bal in de bovenhoek van het doel 8-1 voor RBC.
20ste minuut Ray gaf de bal voor het doel en Dani D stond op de juiste plek en scoorde 9-1.
20ste minuut gelijk na de aftrap schoot Bavel op het doel en Quinn duikt goed de linkerhoek in en pakte de bal.
20ste minuut Quinn gaf de bal aan Dani B die hem weer doorspeelde naar Phellon die de bal voor het doel geeft en Ray die scoorde 10-1.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat een ongeloofelijke 1ste helft was dit zeg!

2e helft begon om 09.00
22ste minuut Ray ging via de zijlijn langs een paar spelers van Bavel en wilde eigelijk een voorzet geven maar de bal kwam terecht in het doel en zo kwam RBC op 11-1.
23ste minuut kwam Bavel voor het doel van RBC maar onze keeper Quinn pakte de bal.
24ste minuut was het Dani D die de bal kreeg en hij schoot net over het doel.
25ste minuut was het Phellon die de bal krijgt en hij schoot de bal net naast.
26ste minuut kwam bavel één op één op Quinn af, hij blijft lang kijken en pakte de bal zo voor de voeten weg.
28ste minuut door mooi positiespel kwam de bal bij Phellon terecht, hij trapte de bal in het doel en zo kwam RBC op een 12-1.
29ste minuut door een slechte uittrap van de keeper van Bavel kwam terecht bij Dani B en die schoot op het doel. Helaas ging de bal net boven het doel.
30ste minuut komt Dani B langs de zijlijn en gaf de bal voor het doel die terecht kwam bij Dani D en scoorde 13-1 voor RBC.
31ste minuut kreeg Phellon de bal en hij schoot tegen de keeper aan.
33ste minuut  maakte Quinn een mooi redding op een schot van bavel.
37ste minuut kwam Ray aan de bal en ging met een versnelling langs de verdediging van Bavel en rondde beheerst af voor de 14-1.
39ste minuut was het Dani B, hij kwam via de achterlijn en bracht de eindstand op het scorebord naar 15-1 voor RBC!

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: VV Bavel mocht beginnen.
0-0 Redding van Quinn
Liyaam 0-0 schiet naast