Verslag RBC JO9-2 - Zeelandia Middelburg JO8-2

Vandaag onze 3e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 4
RBC  J08 TEGEN Zeelandia Middelburg J08-2

Vandaag staat de 3e competitiewedstrijd van de competitie indeling hoofdklasse fase 4 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.30 aanwezig moest zijn bij het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.

De volgende jongens waren er vandaag om een fantastisch resultaat weg te zetten tegen Zeelandia Middelburg J08-2.

1ste helft begon om 09.00
2e minuut Liyaam kreeg een kans om op het doel te schieten, maar de keeper pakte de bal.
4e minuut kwam de bal bij Ray terecht, hij schoot op het doel maar de keeper kon redding brengen.
5e minuut kwam Zeelandia Middelburg er met een counter uit en scoorde de 0-1.
6e minuut kwam de bal bij Morris die zijn schot net naast het doel zag gaan.
7e minuut schoot Ray op het doel maar die bal ging via de paal ernaast.
8e minuut een prachtige pass van Liam op Ray die beheerst de gelijkmaker binnen schoot en zo komt RBC op 1-1.
9e minuut Phellon die een slechte uittrap van de keeper pakte en gelijk op het doel schoot maar de bal ging net over het doel heen.
10e minuut kreeg RBC twee kansen Dani D en Morris konden allebei niet de keeper paseren.
11e minuut een schot van Liam vanuit  eigen helft kon nog net gered worden door de keeper.
13e minuut een schot van Morris belandt in de kruising van het doel en zo wordt het 2-1 voor RBC.
14e minuut kwam Dani D aan de bal en schoot over het doel heen.
15e minuut een snelle sprint van Ray langs de zijlijn,  hij geeft een voorzet op Dani D die zo de 3-1 kon scoren.
19e minuut een assist van Morris op Dani D die goed vrij staat voor het doel en kon hem binnen tikken. Zo wordt het 4-1 voor onze jongens.
20ste minuut kreeg Dani D een kans om te scoren maar zijn schot ging hoog over het doel heen.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begint om 09.30
21ste minuut een schot kans voor Morris gaat helaas net naast het doel.
23ste minuut een goede actie van Liam, hij ziet daarna zijn schot door de keeper tegengehouden worden.
25ste minuut een prachtige steekpass van Morris op Ray die zijn schot net gered zag worden door de keeper.
26ste minuut een doelpunt gescoord door Dani D die hem zo binnen kon tikken. 5-1.
27ste minuut een prachtige steekpass van Dani B op Morris die op zijn beurt een voorzet geeft, Dani D kan de bal binnen schieten.  Zo komt RBC op een 6-1.
28ste minuut speelt Liam zich goed vrij, hij schiet op het doel en scoort de 7-1.
29ste minuut een solo actie van Dani D. Hij maakt deze actie beheerst af en RBC komt op 8-1.
32ste minuut een schot van Liam wordt gepakt door de keeper van Zeelandia Middelburg.
33ste minuut komt Zeelandia Middelburg er voor de tweede keer gevaarlijk voor het doel deze wedstrijd. Quinn kon met een goede redding de bal pakken.
33ste minuut een verre uittrap van Quinn komt terecht bij Liam die een mooie steekpass geeft op Morris en die scoord de 9-1.
35ste minuut Morris gaat alleen op de keeper van Zeelandia Middelburg af, zijn schot gaat net naast het doel.
38ste minuut kwam de bal bij Liam terecht en die schiet op het doel een scoort de 10-1.
39ste minuut een schot van Morris komt vol op de punt van de lat terecht.
40ste minuut een voorzet van RBC wordt in het eigen doel gewerkt door Zeelandia Middelburg en zo komt RBC op 11-1.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.