Vandaag onze 3e wedstrijd in de hoofdklasse van fase 2
Oosterhout J08-1 TEGEN RBC J08

Vandaag staat de 3e competitiewedstrijd van de nieuwe competitie indeling hoofdklasse fase 2 voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 10.15 aanwezig moest zijn bij Sportpark Contreie, we gingen gezamenlijk naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen Oosterhout J08-1.

1ste helft begon om 11.00
1ste minuut Ray test de keeper van Oosterhout uit, de keeper pakt de bal netjes.
3e minuut een mogelijkheid voor Oosterhout, de bal ging net naast.
4e minuut kwam Dani D aan de bal en schoot net naast het doel.
5e minuut was het wel raak voor RBC. Ray schoot de bal achter de keeper in het doel en zo werd het 0-1.
6e minuut een goede actie van Dani B, hij gaf een voorzet aan Ray, Ray schiet de bal in het doel en daarmee komt RBC op een voorsprong van 0-2!
8e minuut  Dani D  kwam alleen voor het doel te staan, de keeper van Oosterhout is er snel bij om de bal van hem af te pakken.
9e minuut was het wel raak voor Dani D, hij bracht de stand op 0-3 voor RBC.
10e minuut kreeg Oosterhout een kans omdat ze goed druk zetten op de verdediging van RBC, maar hun schot ging net naast het doel.
12e minuut een mooie aanval van RBC komt terecht bij Dani D, helaas schiet hij de bal tegen de keeper aan.
16e minuut was het de goed spelende Liam die ook op het doel schoot, maar de keeper kon hem nog maar net naast tikken.
17e minuut Dani B schoot van eigen helft op het doel en de bal ging achter de keeper tegen het net aan. Dat betekent dat de score op 0-4.
19e minuut kreeg Liam de bal voor zijn voeten, hij schoot op het doel en de bal kwam op de paal terecht.
20ste minuut kreeg Oosterhout een vrije trap vlakbij het doel van RBC,  gelukkig stond Quinn daar om de bal te pakken die hoog ingeschoten werd.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.

2e helft begon om 11.30
22ste minuut Dani D kreeg een kans, helaas werd zijn schot tegengehouden door de keeper.
23ste minuut kwam Liam aan de bal, hij schoot heel hard richting het doel, de bal kwam vol tegen de paal aan.
26ste minuut was het weer Liam die de bal kreeg en kon schieten op het doel. De keeper maakt een redding.
27ste minuut Liam ging met snelheid langs de zijlijn en gaf een voorzet aan Liyaam. Liyaam scoort de 0-5 voor RBC.
28ste minuut. Het team van RBC was wat minder geconcentreerd en zo kon het team van Oosterhout ook de 1-5 scoren.
29ste minuut was het weer Oosterhout die de 2-5 scoorde.
35ste minuut kwam Oosterhout helemaal in de wedstrijd om ook nog de 3-5 te scoren.
36ste minuut  RBC besloot dat het klaar was met de tegendoelpunten en herpakten zich.
Dani D schoot op het doel, helaas maakte de keeper een redding.
36ste minuut pakte Ray de bal af met vroeg druk te zetten en schoot gelijk op het doel. Hij scoorde de 3-6
37ste minuut Ray  had weer de bal. Zijn schot kwam maar net naast het doel.
38ste minuut ging Ray met een mooie passeer actie langs de verdediging en gaf een voorzet op Dani D die zo de 3-7 in het doel schoot.
39ste minuut een corner wordt voor het doel gegeven, de bal komt voor de voeten van Phellon terecht. Hij schoot op het doel. Een veldspeler van Oosterhout pakte de bal in zijn handen. RBC krijgt een penalty.
De penalty werd genomen door Liam die hem beheerst in het doel schoot, dat maakte het doelsaldo op 3-8.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: Oosterhout mocht beginnen.
0-0 Redding Quinn