RBC 2 verliest bekerfinale

28-05-2016

BRUINISSE - RBC 2 heeft de bekerfinale voor reserveteams uit de 4e klasse in sector 1 van district Zuid 1 verloren. Stadgenoot DVO '60 was met 3-1 te sterk.

Het spel golfde op en neer. Het was een harde wedstrijd en scheidsrechter Van Daal moest diverse spelers op de bon slingeren. Ondanks dat RBC 2 gedurende de eerste helft het beste van het spel had, werd er niet gescoord en was het nog steeds 0-0 bij rust.

Vlak na rust kreeg Patrick Hagens een enorme kans op RBC 2 op voorsprong te zetten, maar zijn inzet verdween aan de verkeerde kant van de paal. Uiteindelijk was het toch DVO '60 2 dat in de slotfase op voorsprong kwam. RBC 2 ging daardoor nog meer risico's nemen en DVO '60 2 wist goed te profiteren van de vrijgekomen ruimte en scoorde vrij snel achter elkaar twee goals. Bulent Kara redde vlak voor tijd voor RBC 2 de eer en bracht de eindstand op 3-1. (Foto: Arthur Verbraak)