Nederlaag in oefenduel

24-03-2016

LAGE ZWALUWE - RBC heeft het oefenduel tegen zaterdag 2e klasser Zwaluwe met 3-0 verloren.

Na een slechte eerste helft van Roosendaalse zijde, keek RBC bij rust tegen een 2-0 achterstand aan. Zwaluwe was op voorsprong gekomen vanuit een corner, die door Deion Goveia in eigen doel was gewerkt, en een vrije trap.

In de tweede helft speelde RBC een betere partij, maar kwam ondanks een aantal goede mogelijkheden niet tot scoren. Zwaluwe was wederom succesvol uit een corner, die dit keer door Tim Egglij via Andrej Numanovic in eigen doel werd gekopt.

Komend paasweekend is RBC vrij. Op zondag 3 april hervatten de oranje witten de competitie met een uitwedstrijd tegen BVV '63.

Zwaluwe - RBC 3-0 (2-0)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Mike Schalk (Tim Egglij), Gino Pieter, Danny Verstijlen, Andreas Dalampekis; Lars de Voogd, Redouan el Allaoui, Deion Goveia (Mike Schalk); Papito Puriël, Andrej Numanovic, Kevin van Andel

Scoreverloop: 1-0 Deion Goveia (e.d.), 2-0 teg., 3-0 Tim Egglij (e.d.)