RBC krijgt te weinig tegen Achtmaal

16-02-2016

ROOSENDAAL - RBC heeft de oefenwedstrijd tegen Achtmaal met 3-0 gewonnen. Daarmee kregen de oranjehemden te weinig, want het aantal kansen was een veelvoud van het uiteindelijk aantal gescoorde goals.

Paal en lat stonden meermaals een doelpunt van Deion Goveia, Papito Puriël, Tim Egglij en Kevin van Andel in de weg. Achtmaal, nummer 2 uit de 5e klasse A, wist daardoor tot de rust de schade te beperken tot 1-0. Het doelpunt van RBC kwam van de voet van Kevin van Andel. In de tweede helft liep de ploeg van Martijn van Galen uit naar 3-0. Een voorzet van Kevin van Andel belandde via de verdediging van Achtmaal in eigen doel (2-0) en Papito Puriël zorgde voor het slotakkoord (3-0).

RBC - Achtmaal 3-0 (1-0)

Opstelling RBC: Jordi Brühns; Andries Tolenaars, Andreas Dalampekis, Danny Verstijlen (Mike Schalk), Laszlo Boomaars; Lars de Voogd, Deion Goveia (Tim Egglij), Redouan el Allaoui; Kevin van Andel, Andrej Numanovic (Youssef Mossati), Papito Puriël

Scoreverloop: 1-0 Kevin van Andel, 2-0 e.d. teg., 3-0 Papito Puriël