Derby in Herstaco Stadion

02-10-2015

 

          

 

ROOSENDAAL - Voor RBC staat er zondag wederom een echte derby op het programma. Deze keer komt NSV uit Nispen op bezoek.

NSV wist afgelopen zondag tegen koploper Victoria '03 een gelijkspel uit het vuur te slepen. RBC verloor afgelopen zaterdag ongelukkig van SC Gastel, waardoor het puntentotaal bleef steken op 2. "We kunnen er lang en kort over praten, maar we hebben na vier wedstrijden te weinig punten," aldus RBC hoofdtrainer Martijn van Galen. "Vanaf nu moeten we de knop omzetten en niet 100, maar 200% beleving geven."

Van Galen heeft zondag een bredere selectie tot zijn beschikking dan afgelopen zaterdag. Papito Puriël, Lars de Voogd en Gino Pieter zijn namelijk weer volledig inzetbaar. Deion Goveia heeft deze week volledig meegetraind, maar is nog niet geheel speelklaar.

RBC en NSV ontmoetten elkaar dit seizoen al tijdens het Dorpentoernooi in Nispen. In een wedstrijd van 45 minuten werd het 1-1. Nadat NSV op voorsprong gekomen was en RBC vier maal het houtwerk had geraakt, scoorde Andrej Numanovic de gelijkmaker. Vorig seizoen won RBC in het Herstaco Stadion de competitiewedstrijd met 4-0.

De aftrap in het Herstaco Stadion is om 14.30 uur. Scheidsrechter is de heer Bennacer. Tickets voor de Oost- en Zuidtribune zijn verkrijgbaar aan de kassa voor € 3. RBC SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang.