Opnieuw avondje RBC

24-09-2015

 

 

ROOSENDAAL - Ook de tweede thuiswedstrijd van RBC wordt op zaterdagavond afgewerkt. De wedstrijd tegen buurman SC Gastel begint om 19.30 uur in het Herstaco Stadion.

Vooraf werden beide ploegen, samen met Victoria '03, gezien als kampioenskandidaten. SC Gastel heeft zich na de nederlaag in de eerste wedstrijd goed hersteld en staat op één punt achterstand van de koplopers Victoria '03 en SVC. De start van RBC is wat stroever, vindt ook hoofdtrainer Martijn van Galen: "Het zit tot nu toe niet echt mee. De eerste wedstrijd was een stabiele prestatie. De tweede wedstrijd hebben we met te weinig wil om te winnen gespeeld. Te flets en plichtmatig. Afgelopen zondag was het veldspel van een behoorlijk niveau, maar hebben we gewoon de kansen gemist."

Bij SC Gastel hopen ze op de 100e goal van Pascal van Caam tegen RBC. Hij staat inmiddels op 97 doelpunten. Uiteraard zal het team van Martijn van Galen het niet zo ver willen laten komen: "Het is een zeer belangrijke wedstrijd. We staan nu al wat punten achter. We moeten zeker niet in paniek raken, de groep is pas kort bij elkaar. Neemt niet weg dat we zaterdag voor de overwinning moeten gaan."

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Kuijpers.

De toegangsprijs voor de wedstrijd bedraagt € 3. SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang. Om het wachten in de rij te voorkomen heeft RBC drie loketten geopend bij toegangspoort 1. Bij de linker ingang bevinden zich twee loketten voor de ticketverkoop. De rechter ingang is voor de SeizoenClubCard houders. Naast het supporterscafé zal ook het verkooppunt onder de Zuidtribune geopend zijn.