RBC doet zichzelf tekort

20-09-2015

 

NOORDHOEK - Ondanks een enorm veldoverwicht slaagde RBC er niet in om drie punten mee te nemen naar Roosendaal. En daarmee deden de oranje witten zichzelf tekort. De wedstrijd tegen Noordhoek eindigde in 0-0.

RBC nam vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief en gaf dat gedurende de gehele wedstrijd niet meer uit handen. Maar ondanks uitstekende mogelijkheden voor Kevin van Andel (2x), Redouan el Allaoui en Tim Egglij nam RBC geen voorsprong en mocht Noordhoek de handen dichtknijpen dat het met een 0-0 ruststand de kleedkamer mocht opzoeken. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld te zien. RBC bepaalde wat er gebeurde. Desondanks wisten de oranje witten het net niet te vinden, ondanks goede mogelijkheden voor Kevin van Andel, Andrej Numanovic en Tim Egglij.

Hoofdtrainer Martijn van Galen baalde na afloop van de wedstrijd tegen Grenswachters. Dat was ook na de wedstrijd van vanmiddag het geval, maar nu om andere redenen: "Vandaag is het gewoon een wonder dat het 0-0 is gebleven. Met ons veldspel en beleving was niks mis. We kregen tig goede kansen en enkele 99% kansen. We deden onszelf vandaag tekort. Echt balen, dit was onverdiend."

Aanstaande zaterdag speelt RBC weer een lichtwedstrijd in het Herstaco Stadion. Tegenstander is dan SC Gastel. Aanvang van de wedstrijd is 19.30 uur. (Foto: Arthur Verbraak)

Noordhoek - RBC 0-0 (0-0)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Andries Tolenaars, Danny Verstijlen, Laszlo Boomaars, Tim Egglij; Danny Mathijssen, Lars de Voogd, Remko van der Kruyssen (Marcello van Daalhuizen); Kevin van Andel, Andrej Numanovic (Giovanni Verduijn), Redouan el Allaoui

Scheidsrechter: O.M. Maalman