Verlies in oefenduel

16-09-2015

ROOSENDAAL - RBC heeft gisteravond de oefenwedstrijd tegen BSC met 1-4 verloren.

De wedstrijd van RBC-zijde was er een met twee gezichten. In de eerste helft kwam RBC er totaal niet aan te pas en nam BSC binnen 24 minuten een 0-3 voorsprong. In de tweede helft rechtten de oranje witten de rug en voetbalden op gelijkwaardig niveau van de 3e klasser. Dat resulteerde in een verdiende tegentreffer van Kevin van Andel. Uiteindelijk had de tegenstander vlak voor het eindsignaal alsnog het laatste woord en bracht de eindstand op 1-4.

RBC - BSC 1-4 (0-3)

Opstelling RBC: Michael Kromdijk; Laszlo Boomaars, Danny Mathijssen (Remko van der Kruyssen), Danny Verstijlen, Andreas Dalampekis (Ibe Vermeulen); Tim Egglij, Lars de Voogd, Marcello van Daalhuizen (Andries Tolenaars); Redouan el Allaoui, Remko van der Kruyssen (Andrej Numanovic) en Kevin van Andel

Scoreverloop: 0-1 Mo Diovanni, 0-2 Maikel Ubbink, 0-3 Marc Deijkers, 1-3 Kevin van Andel, 1-4 Mike Alderson

Scheidsrechter: Kuperus