Zondag start nacompetitie

15-05-2015

 

 

Roosendaal, 15 mei 2015. Zondag gaat de nacompetitie van start. Tegenstander van RBC is RCS uit Oost-Souburg, de nummer 12 uit de 3e klasse A. De oranje witten beginnen met een uitwedstrijd.

Trainer-coach Erwin van der Woerdt heeft nog niet de beschikking over een volledig fitte selectie: " We zijn nog niet van alle pijntjes en blessures verlost. En is de één weer fit, haakt de ander weer af! Mo el Moussaoui heeft twee keer getraind, maar doordat hij wat anders loopt, heeft hij nu wat last van zijn lies. Siebe Pal viel vorige week uit met een liesblessure en heeft heel de week niet met de groep getraind. Datzelfde geldt voor Redouan el Allaoui vanwege zijn knie. Daarentegen hebben Nicky Vromans, Remko van der Kruyssen en Mitch Klijn volle bak mee kunnen doen. Gino Pieter heeft donderdag ook weer getraind. We zullen zondag pas beslissen wie er wel of niet kunnen spelen."

Van der Woerdt en zijn spelers zijn klaar voor de nacompetitie: "Er komt nu een belangrijke reeks van wedstrijden aan voor ons als groep. Ons doel is promotie en dat kan via deze nacompetitie gehaald worden. We zullen er vol voor gaan en alles geven. We gaan het beste in onszelf omhoog halen om dat doel te bereiken. We bekijken het per wedstrijd, waarvan RCS uit de eerste finale is. Ik heb inmiddels voldoende informatie over RCS om ons strijdplan en tactiek te bepalen en weet waar onze kansen en gevaren liggen. Maar uiteindelijk zullen we het zondag moeten laten zien."

De wedstrijd begint zondag op Sportpark de Alblas om 14.30 uur. Scheidsrechter is de heer Uitterhoeve.