RBC verzwakt naar DIOZ

01-05-2015

 

 

Roosendaal, 1 mei 2015. Aanstaande zondag wacht RBC de laatste competitiewedstrijd op vreemde bodem. De oranje witten gaan op bezoek bij buurman DIOZ.

In plaats van sterker te worden richting nacompetitie, verschijnt RBC tegen DIOZ nog meer verzwakt aan de start dan tegen METO. Gino Pieter heeft nog te veel last van zijn enkel en speelt dus niet. Danny Mathijssen heeft last van zijn heup en kan ook niet aan de bak zondag. Voor Lars de Voogd is het nog afwachten of hij kan spelen, hij heeft nog last van zijn enkel. Ook Mike Schalk ontbreekt, hij is op vakantie.

Inmiddels werken de langdurig geblesseerden aan hun herstel. Remko van der Kruyssen en Jordy van Dongen hebben inmiddels hersteltraining gedaan. Mo el Moussaoui heeft vandaag een echo gehad waaruit bleek dat zijn kuitbeen weer aan elkaar zit. Hij mag weer rustig beginnen aan hersteltraining, maar moet tot volgende week wachten op een foto voor verder advies en beleid. Nicky Vromans heeft afgelopen dinsdag pass- en trapvormen getraind. Dat ging goed, maar hij heeft niet aan de partijvorm meegedaan. De training heeft geen reactie opgeleverd, dus dat is positief. Verder is Mitch Klijn ook nog herstellende van zijn hamstringblessure.

Als aanvulling op de selectie zijn Marc Kuypers van het 2e elftal en Giovanni Verduijn, Sebastian Verhulst en Justin den Tenter van U17 toegevoegd. Voor RBC is vooral van belang geen blessures en schorsingen op te lopen.

De wedstrijd in Zegge staat onder leiding van scheidsrechter M. van de Brink. De aftrap is om 14.30 uur.