Versterking voor RBC uit Klundert

25-04-2015

 

Roosendaal, 25 april 2015. RBC krijgt versterking vanuit Klundert. Volgend seizoen spelen Laszlo Boomaars en Kevin van Andel voor de oranje witten.

Boomaars (22) en Van Andel (23) spelen allebei al hun hele voetbalcarrière bij zaterdag 1e klasser Klundert en voetballen al vanaf de jeugd samen. "Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuwe omgeving", aldus beide mannen uit De Klundert. De keus voor RBC werd in de vestingstad niet door iedereen begrepen, maar zegt Boomaars: "spelen voor een club als RBC in zo'n stadion is natuurlijk gewoon super motiverend." Van Andel: "Daarnaast spreekt de ambitie van RBC ons erg aan. De club wil hogerop en daar willen wij graag aan bijdragen."

Boomaars (links op de foto) speelt op de linksback positie, maar kan eventueel ook op het middenveld uit de voeten. Van Andel (rechts op de foto) speelt als rechterspits, maar is ook inzetbaar op links.

Bij RBC ontmoeten beide spelers weer een oude bekende. RBC-doelman Thierry Aarts speelde namelijk jarenlang bij Klundert en weet wat ze kunnen: "Laszlo heeft een goede techniek, blijft rustig aan de bal en heeft een lekkere pass. Kevin is snel, doelgericht, maar houdt ook oog voor vrijstaande medespelers. Beide zijn conditioneel erg sterk."