Achterstand loopt op

12-04-2015

 

Bergen op Zoom, 12 april 2015. De achterstand van RBC op koploper Steenbergen blijft oplopen. Door een 0-0 gelijkspel bij de rode lantaarndrager Nieuw Borgvliet hebben de oranje witten inmiddels een achterstand van 6 punten. Aanstaande donderdag speelt Steenbergen de inhaalwedstrijd tegen NSV en kan het bij winst op 9 punten komen.

Om het Steenbergen nog enigszins moeilijk te maken, moest RBC ook deze middag op jacht naar drie punten. RBC was deze wedstrijd echter niet in staat de Bergse doelman de gang naar het net te laten maken. Het wist wel wat kansjes te creëren, maar niemand wist de trekker over te halen.

Voor RBC lijkt het nu zaak de geblesseerde spelers zo veel mogelijk klaar te gaan stomen voor de nacompetitie. Dat lijkt voor RBC het podium te gaan worden om de gewenste promotie naar de 3e klasse alsnog af te gaan dwingen. De kans dat Steenbergen het kampioenschap nog uit handen gaat geven, lijkt immers uiterst klein. Foto: Arthur Verbraak.

Nieuw Borgvliet - RBC 0-0 (0-0)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Gino Pieter, Danny Mathijssen (Zakaria Benslimane), Roy van Oeveren, Jordy van Dongen; Skender Memisi, Lars de Voogd, Redouan el Allaoui; Mike Alderson, Mo Boulahyan (Andrej Numanovic) en Siebe Pal.

Scheidsrechter: G.F. van Rooden.