G-voetbal clinic bij RBC

07-04-2015

 

Roosendaal, 7 april 2015. Aanstaande zondag 12 april is het dan zover! Voor alle G-teams van Noord-Brabant, district Zuid 1, en jongens of meisjes met een beperking is er deze dag een speciale G-voetbal clinic onder leiding van de KNVB en gediplomeerde trainers van RBC. Deze G-voetbal clinic vindt plaats in het Herstaco Stadion bij RBC. De clinic zal bestaan uit een aantal voetbalonderdelen, uitgevoerd in een circuitmodel. Er zijn al veel inschrijvingen voor deze speciale dag. 

Na de clinic is er nog een freestyleshow van niemand minder dan Nelson de Kok. Naast de clinic en het beleven van deze show kunnen de ingeschreven spelers voor een speciaal tarief van € 5 een bezoekje brengen aan het Nationaal Voetbalmuseum 'De Voetbalexperience'. Deze dag zal er ook een speciale gast aanwezig zijn waarmee de spelers op de foto kunnen en een handtekening kunnen scoren.

Met deze dag geeft RBC invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid. De dag is georganiseerd door Gijs Bogers, jeugdtrainer bij de RBC voetbalopleiding en speler van RBC 2, in het kader van zijn eindexamenopdracht. Gijs volgt aan het ROC Tilburg de opleiding Sport en Bewegen tot sport- en bewegingscoördinator. RBC wenst hem veel succes toe bij de organisatie. Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar gijsbogers@hotmail.com.