Vier goals, vier blessures

29-03-2015

Roosendaal, 29 maart 2015. RBC pakte vandaag eenvoudig drie punten tegen SVC door vier keer te scoren, maar liep ook vier blessures op.

Voetballend was tegenstander SVC geen partij. Zonder al te veel moeite namen de oranje witten nog voor rust een 3-0 voorsprong. Topscorer Mike Alderson nam de eerste twee treffers voor zijn rekening. Ook Remko van der Kruyssen wist weer het doel te vinden (zie foto).

In de tweede helft wist RBC slechts één maal de SVC-doelman te passeren. Gino Pieter scoorde de 4-0 uit een corner. Siebe Pal, Roy van Oeveren en Remko van der Kruyssen wisten hun kansen helaas niet te benutten.

Kwalijker waren echter de blessuregevallen die RBC deze wedstrijd weer opliep. Met name de blessures van Remko van der Kruyssen (enkel) en Mitch Klijn (hamstring) dreigen deze spelers voor enkele weken aan de kant te houden. Ook Mo el Moussaoui en Redouan el Allaoui vielen geblesseerd uit.

Komend paasweekend kunnen de spelers hun rust pakken, want RBC is dan vrij. Pas over twee weken speelt de ploeg weer. De mannen van trainer-coach Erwin van der Woerdt reizen dan af naar Bergen op Zoom waar Nieuw Borgvliet de tegenstander zal zijn. Foto: Arthur Verbraak.

RBC - SVC 4-0 (3-0)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Mike Schalk, Gino Pieter, Danny Mathijssen, Roy van Oeveren; Lars de Voogd, Skender Memisi, Redouan el Allaoui (Andrej Numanovic); Remko van der Kruyssen, Mo el Moussaoui (Mitch Klijn) (Siebe Pal), Mike Alderson.

Scoreverloop: 1-0 Mike Alderson, 2-0 Mike Alderson, 3-0 Remko van der Kruyssen, 4-0 Gino Pieter.

Scheidsrechter: J.A.A. de Pijper.