RBC gaat weer voor 3 punten

27-03-2015

 

 

Roosendaal, 27 maart 2015.  Aanstaande zondag speelt RBC opnieuw een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan SVC uit Standdaarbuiten.

Trainer-coach Edwin van der Woerdt blikt nog even terug naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag, een lichtwedstrijd die RBC wederom met goed resultaat wist af te sluiten: "We begonnen furieus met twee doelpunten binnen vier minuten speeltijd. We speelden goed, er werd op het juiste moment druk gezet en we speelden met flair. We hadden pech dat we niet binnen 15 minuten met 4-0 voor stonden met nog twee ballen op de lat. Uit het niets scoorde ODIO de 2-1. Nog niks aan de hand, want we maakten vrij snel de 3-1. Door een dubieuze penalty en slecht opstellen na een achterbal krijgen we nog twee goals tegen. Uiteindelijk slepen we zeer terecht de overwinning uit het vuur door een schitterende goal te maken."

Helaas voor RBC wist SC Gastel niet te winnen bij Steenbergen. "Toch moeten we blijven hopen dat zij ook een keer een misstap maken om nog kans te maken op directe promotie", aldus Van der Woerdt. "Wij kunnen alleen maar de druk op blijven voeren door te blijven winnen. Zondag staat SVC voor de deur en moeten we de voetballende lijn doortrekken, verdedigend moet het nog scherper, aanvallend moeten we onze kansen eerder benutten."

Zoals het er nu voorstaat mist RBC Andrej Numanovic, die zondag geblesseerd uitviel door een hamstringblessure. Voor Mo Boulahyan is het misschien nog te vroeg. "Dit keer geen schorsingen, we gaan er weer voor", besluit Van der Woerdt.

Scheidsrechter van dienst is J. de Pijper. Aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd speelt RBC U11 een voorwedstrijd tegen DVO '60 D2.

Tickets Zuid- en Westtribune: € 3

SeizoenClubCard houders: gratis toegang