Oproep spelers en begeleiding RBC

23-02-2015

 

Roosendaal, 23 februari 2015. Aanstaande zaterdag 28 februari speelt RBC om 19.30 uur tegen directe concurrent SC Gastel. Spelers en begeleiding van RBC roepen supporters massaal op om naar het Herstaco Stadion te komen.

Zo valt er in de flyer onder meer te lezen: 'Wij hopen u te mogen begroeten in het stadion en hopen uiteraard dat u ons met grote getalen naar de overwinning schreeuwt. Als dank voor uw steun zullen wij ons voor 200% inzetten en proberen u te belonen met een geweldige pot voetbal.' Klik hier om de flyer te lezen.

Om veel RBC-ers naar het Herstaco Stadion te lokken, heeft RBC een actie gelanceerd op facebook en twitter. De club hoopt dat de oproep van de spelers en begeleiding door zoveel mogelijk mensen wordt gedeeld. onder deze mensen zal RBC vijf gratis toegangskaarten verloten en beschikbaar stellen. Ook de supportersvereniging van RBC stelt twee gratis toegangskaarten beschikbaar. Dus deel dit bericht via Facebook en Twitter en maak kans op gratis toegangskaarten!

Voorafgaand aan de wedstrijd speelt RBC U10 om 17.45 uur een voorwedstrijd tegen Halsteren E1. Na de wedstrijd is er in het supporterscafé gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje, waar een DJ zal zorgen voor een knallend feest.