RBC niet langs DIOZ

06-12-2014

Roosendaal, 6 december 2014. RBC is er niet in geslaagd om drie punten te pakken tegen DIOZ. In een matige wedstrijd van RBC-zijde werd het 1-1.

Vanaf het begin liep het niet bij de oranje witten. Het baltempo was te laag om de opponent uit Zegge te verrassen. Omdat ook DIOZ het allemaal wel prima vond, was de stand bij rust dan ook 0-0. Na 7 minuten in de tweede helft leek Mike Alderson de ban voor RBC te breken. Met een kopbal zette hij RBC op een 1-0 voorsprong (zie foto). Lang kon RBC niet van die voorsprong genieten, want drie minuten later knalde Dennis Slooters de gelijkmaker achter Thierry Aarts en kon RBC opnieuw op jacht naar een voorsprong. De Roosendalers waren echter niet meer bij machte om gevaar te stichten in de DIOZ-defensie en moesten flink aan de bak om de levensgevaarlijke counters van de gasten onschadelijk te maken. Uiteindelijk werd 1-1 ook de eindstand. Lichtpuntje vanavond was het competitiedebuut van de 16-jarige jeugdspeler Giovanni Verduijn.

Aanstaande dinsdag speelt RBC een oefenwedstrijd tegen zaterdag 1e klasser Dinteloord. De wedstrijd op Sportpark Molenkreek begint om 20.00 uur. De zondag daarna gaat RBC naar Noordhoek voor de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. (Foto: Arthur Verbraak)

RBC - DIOZ 1-1 (0-0)

Opstelling RBC: Thierry Aarts, Gino Pieter, Danny Mathijssen, Roy van Oeveren, Nicky Vromans, Zakaria Benslimane (Redouan el Allaoui), Lars de Voogd, Remko van der Kruyssen, Mike Alderson (Giovanni Verduijn), Andrej Numanovic, Mo el Moussaoui.

Scoreverloop: 52' Mike Alderson 1-0, 55' Dennis Slooters 1-1.

Scheidsrechter: J.W.J. Swaanen.