Op volle oorlogssterkte naar Steenbergen

28-11-2014

 

Roosendaal, 28 november 2014. Aanstaande zondag gaat RBC op bezoek bij Steenbergen. De wedstrijd is een echt topduel. Beide teams staan gezamenlijk bovenaan in de 4e klasse B.

Drie weken geleden ging door het gelijkspel van RBC tegen ODIO de eerste periodetitel naar Steenbergen. Inmiddels gaan de oranjewitten aan de leiding in de tweede periode. Voor beide teams is een overwinning noodzakelijk omdat nummer 3 SC Gastel slechts een punt achterstand heeft. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een spannende middag.

RBC kan in ieder geval op volle oorlogssterkte aantreden. Buiten de langdurig geblesseerde Mitch Klijn en de geschorste Skender Memisi is iedereen fit. Daarnaast kan de ploeg van Erwin van der Woerdt ook rekenen op een grote supportersschare. Veel RBC-supporters zullen naar Steenbergen afreizen om hun ploeg te ondersteunen.

De laatste keer dat RBC tegen Steenbergen uitkwam was op 26 augustus 2012. Beide clubs speelden toen aan de Seringenlaan tegen elkaar voor de beker. Die wedstrijd eindigde in 2-2.

De wedstrijd begint zondag om 14.30 uur. Scheidsrechter is de heer Van Rooden.