RBC blijft op kop

23-11-2014

Roosendaal, 23 november 2014. RBC boekte vandaag een 4-1 overwinning op Nieuw Borgvliet en blijft daardoor de ranglijst aanvoeren. En sinds vandaag staat RBC ook aan kop in de tweede periode.

RBC kwam al snel op een 1-0 voorsprong door een benutte penalty van Remko van der Kruyssen. Bjorn Verbrugge bracht de Bergse ploeg weer op gelijke hoogte. Toch kon RBC in de rust naar de kleedkamer met een 2-1 voorsprong, nadat Remko van der Kruyssen opnieuw had gescoord voor de oranje witten.

In de tweede helft kwam Nieuw Borgvliet er niet meer aan te pas en kreeg RBC kans op kans om de voorsprong te vergroten. Mike Alderson kopte uit een corner de 3-1 binnen en Mo Boulahyan schoot in de slotfase de 4-1 van buiten de zestien achter de Bergse doelman (zie foto).

Omdat Steenbergen bij ODIO met 1-2 won, blijven RBC en Steenbergen gedeeld koploper. Beide ploegen ontmoeten elkaar aanstaande zondag in Steenbergen. (Foto: Arthur Verbraak)

RBC - Nieuw Borgvliet 4-1 (2-1)

Opstelling RBC: Thierry Aarts; Gino Pieter, Danny Mathijssen, Roy van Oeveren, Nicky Vromans; Lars de Voogd (Mike Schalk), Zakaria Benslimane, Remko van der Kruyssen; Mo el Moussaoui (Redouan el Allaoui), Mo Boulahyan, Mike Alderson.

Scoreverloop: 1-0 Remko van der Kruyssen (penalty), 1-1 Bjorn Verbrugge, 2-1 Remko van der Kruyssen, 3-1 Mike Alderson, 4-1 Mo Boulahyan.

Scheidsrechter: A.H.P. Rijpert