Supportersreünie... RBC leeft!

21-11-2014

 

Roosendaal, 21 november 2014. Op zaterdag 6 december 2014 organiseert RBC, in samenwerking met de supportersvereniging van RBC, een supportersreünie rondom de lichtwedstrijd RBC – DIOZ, aanvang 19.30 uur.

Wedstrijdsponsor van deze match is de supportersvereniging van RBC. Deze enthousiaste groep supporters nodigen al hun leden en oud leden uit om weer een avondje RBC mee te komen maken. Tevens zullen zij een sfeeractie organiseren voorafgaand aan de wedstrijd op de Volta–side. RBC roept al haar leden en sponsoren op om naar het Herstaco Stadion te komen.

Normaal zitten er op zondag zo’n 200 tot 500 supporters op de tribune, maar de supportersvereniging gokt die avond op 750 tot 1000 bezoekers. “Een avondwedstrijd is toch iets speciaals” zegt Arthur Verbraak namens de supportersvereniging. “Het saamhorigheidsgevoel van toen komt weer boven”.

Zo zal er voorafgaand aan de wedstrijd een sponsormeeting plaatsvinden in het supporterscafé van RBC, waar alle sponsoren van de club voor zijn uitgenodigd, inclusief de sponsoren van het Talenten Adoptieplan van de voetbalopleiding. Tijdens de rust zullen er vijf personen strijden om de latje trap bokaal, welke uitgereikt zal gaan worden door good old mascotte Boy Buffel. Na de wedstrijd zal er een discoavond worden georganiseerd in het supporterscafé om oude herinneringen op te halen en omstreeks 22.00 uur zal er een heuse ‘meet en greet’ met trainer Erwin van der Woerdt en de spelers van nu plaatsvinden. Alle supporters en belangstellenden zijn van harte welkom in het Herstaco Stadion op zaterdag 6 december.

RBC leeft en is zijn supporters niet vergeten. Graag tot zaterdag 6 december. Laten we er met z’n allen een ware happening van maken. Tot ziens bij RBC !