RBC speelt vrijuit tegen 3e klasser Dubbeldam

15-11-2014

 

Roosendaal, 15 november 2014. Morgen wacht RBC een lastige tegenstander in de derde ronde van de districtsbeker. Dubbeldam staat op dit moment tweede in de 3e klasse B.

Trainer-coach Erwin van der Woerdt weet inmiddels dat het een goed voetballende, fysiek sterke ploeg is: "Ik heb een aantal mensen gebeld en iedereen zegt dat. Dat is mooi, want wij houden wel van een uitdaging. Mijn collega Rob Kanters, en fysiotherapeut van RBC, speelt bij Dubbeldam als linker centrale verdediger. Dubbeldam is zijn oude club en hij heeft een aantal jaar bij VVGZ en Sliedrecht in de 1e klasse gespeeld. Zo lopen er nog wel meer jongens rond, jongens die van 1e klassers of reserve hoofdklassers komen."

Maar kan RBC winnen van Dubbeldam? Van der Woerdt: "We zullen het aanstaande zondag weten.Wij kunnen vrijuit spelen, hebben niks te verliezen en gaan er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken. We hebben wel enkele blessureproblemen en zullen onze selectie aanstaande zondag aanvullen met een jongen van U17." Mitch Klijn (knie) en Hamza el Khassim (lies) zijn nog geblesseerd. Nicky Vromans is een vraagteken. Hij heeft een terugslag gehad toen hij op een pleintje aan het voetballen was en weer een dikke knie kreeg. Zakaria Benslimane heeft last van een onwillige hamstring.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Horst. De afrap is om 14.30 uur. Toegang tot het Herstaco Stadion is gratis.