Achtste opeenvolgende overwinning voor U15

08-11-2014

Haarsteeg, 8 november 2014. RBC U15 reisde vandaag af naar De Langstraat voor een uitwedstrijd tegen Haarsteeg C1. De mannen van trainer Danny Mathijssen boekten hun achtste achtereenvolgende overwinning. Een verslag van Hans van der Velden:

Wéér een héérlijk zonnetje en een op het oog erg mooi hoofdveld moesten ons gegarandeerd een leuke wedstrijd bezorgen.

De 1e helft een redelijk tot goed RBC wat te machtig was voor Haarsteeg. Na 2 zelf gecreëerde kansen werden we tot 3-maal toe door Haarsteeg een handje geholpen. Alle (opbouwende) fouten werden netjes afgedwongen en afgestraft door RBC.

De 2e helft was beter en werden er meer kansen gecreëerd. Rick hoefde alleen maar met zijn voeten in actie te komen vandaag, en de verdediging was ongeveer opgeschoven naar het middenveld. Een drukken bedoeling voorin en met zijn allen kwam de teller bij 0-8 tot stilstand.

Het blijft fantastisch om te zien met welk een passie onze jongens elke wedstrijd weer in gaan !!