Zondag start de RBC Voetbalschool met de 1e trainingen

09-10-2014

 

Roosendaal, 9 oktober 2014. Het trainingsprogramma is klaar, het deelnemersveld helemaal vol, de trainers hebben er zin in...........! Zondag is de eerste training van de RBC Voetbalschool in het Herstaco Stadion!

Onder leiding van twee enthousiaste trainers, Marvin Reuvers en Sander Kruis, zullen de trainingen afgewerkt gaan worden op het hoofdveld van het Herstaco Stadion aan de Borchwerf.  30 jonge voetballertjes zullen de fijne kneepjes van het voetbal aangeleerd worden. 

Marvin Reuvers is als techniektrainer verbonden aan de voetbalschool. Specialiteit: Scoren op Techniek.  Ook verzorgt hij de organisatie van clinics en demonstraties. Marvin Reuvers was verder een korte periode actief binnen de voetbalopleiding van RBC Roosendaal als lid van de technische staf.

Sander Kruis speelde al sinds 1997 in de voetbalopleiding van RBC Roosendaal en was sinds het seizoen 2010-2011 selectiespeler van het eerste elftal, dat uitkwam in de Jupiler League, het op één na hoogste niveau van Nederland in het betaalde voetbal. Na het faillissement van RBC Roosendaal heeft Sander Kruis de overstap gemaakt naar Sparta Rotterdam (Jupiler League).

De trainingen zullen afgewerkt worden in twee sessies: de eerste sessie start om 9.00 uur en de tweede sessie om 10.30 uur.

                      

Sander Kruis                                                              Marvin Reuvers