RBC 5e op Dorpentoernooi

17-08-2014

 

Wouw, 17 augustus 2014. RBC is als vijfde geëindigd op het Dorpentoernooi. Het versloeg vandaag 5e klasser Rimboe met een monsterscore van 1-16.

De oranjewitten begonnen de middag eerst met de noodzakelijke strafschoppen serie tegen HSC '28, om uit te maken wie er als tweede zou eindigen in de poule omdat beide teams gelijk waren geëindigd met hetzelfde doelsaldo. Omdat HSC '28 doeltreffender was dan RBC, werd RBC veroordeeld tot het spelen van de wedstrijd om de vijfde en zesde plaats tegen de voormalige buurman Rimboe.

Het werd een ware schietkermis. Rimboe hield een klein kwartiertje stand, maar daarna trof Mo el Moussaoui vier keer doel binnen zeven minuten. Mo Boulahyan (2x) en Gino Pieter zorgden voor een 0-7 ruststand. In de tweede helft weigerde de ploeg van Van der Woerdt gas terug te nemen. Door goals van wederom Mo el Moussaoui (3x) en Gino Pieter, plus Mike Alderson (3x), Lars de Voogd en Nicky Vromans liep RBC uiteindelijk uit naar 1-16.

De mannen van Van der Woerdt hebben met het Dorpentoernooi de oefenfase afgesloten en gaan zich deze week voorbereiden op de poulewedstrijden van het bekertoernooi, het eerste serieuze werk. Aanstaande zondag gaat RBC in het Zeeuwse Heinkenszand op bezoek bij 4e klasser Luctor '88.