RBC zoekt commercieel medewerker

31-07-2014

RBC zoekt commercieel medewerker


www.rbcvoetbal.nl


ROOSENDAAL- Ben je een geboren netwerker en hou je van de mix ‘Business with Pleasure’, in dit geval voetbal? Ben je daarenboven ook nog vertrouwd met de regio Roosendaal? Dan word jij misschien wel de nieuwe commerciële spits voor RBC.


Functie

Je bent mee verantwoordelijk voor en nauw betrokken bij de diverse aspecten van het commercieel beleid van de club. Je gaat actief op zoek naar nieuwe sponsordeals bij ondernemingen in de regio Roosendaal en je volgt de aangebrachte leads van de commerciële cel op. Je overtuigt bestaande sponsors van meerwaarden en extra troeven om hun bestaand contract te verlengen of uit te breiden.


Profiel

Je hebt commerciële feeling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent proactief en hebt zin voor initiatief. Je bent een no-nonsense netwerker met sterke interesse in voetbal.
Flexibiliteit is geen probleem.


Aanbod

Je krijgt een verantwoordelijke functie binnen de commerciële ploeg van een dynamische voetbalorganisatie. Een vergoeding is gebaseerd in de vorm van een bonus op de gerealiseerde sponsorinkomsten.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via secretaris@rbcvoetbal.nl.

Heb je zelf geen tijd, maar ken je iemand anders die mogelijk interesse heeft, attendeer deze persoon dan op deze vacature.