RBC 1 hervat de training a.s. zondag

23-07-2014

 

De bijna geheel nieuwe selectie van RBC zal aanstaande zondag om 10.00 uur de trainingen hervatten in het Herstaco Stadion.
Aangezien a.s. zondag ook het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience zijn deuren heeft geopend, zijn er wel een aantal praktische zaken waar op gelet moet worden voor eventuele belangstellenden die de training van RBC 1 willen bijwonen. Zo kan en mag er voor publiek niet meer worden plaatsgenomen op de Noord-tribune. Deze tribune is vanaf heden in gebruik door het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience. 
Ook is a.s. zondag het supporterscafé nog gesloten. Die ondergaat momenteel een algehele metamorfose. Dit wordt geheel aangeboden door de nieuwe bierbrouwer (Amstel) van het stadion.
Als gevolg van deze verbouwing kan door RBC (nog) geen gebruik worden gemaakt van de faciliteiten aan de Noord-kant en blijft toegangspoort nr. 1 a.s. zondag nog gesloten. Wij verwelkomen u graag langs toegangspoort 2, grenzend aan de Zuid-tribune. Tot 1 augustus kunt u op deze Zuid-tribune plaatsnemen. Na 1 augustus wordt naast de Zuid-tribune ook de Oost-tribune nog opengesteld voor het publiek.

      


kleine impressie van de verbouwing van het supporterscafé