Veranderingen bij stadionbezoek

23-08-2014

 

Roosendaal, 23 augustus 2014. Het komend seizoen zal er voor de bezoekers van het Herstaco Stadion het een en ander gaan veranderen. De Zuidtribune zal weer worden opengesteld voor publiek, er gaat Amstel Bier uit de tapkranen stromen en RBC gaat weer entree heffen bij de wedstrijden van het eerste elftal.

Openstelling Zuidtribune

De hoofdtribune is gesloten voor publiek. Aanleiding hiervoor is dat de tribune in gebruik is genomen door het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience dat inmiddels zijn deuren heeft geopend in het Herstaco Stadion. Ter compensatie hiervoor zal de Zuidtribune weer worden opgengesteld voor publiek.

Amstel Bier

De eigenaar en huurders van het Herstaco Stadion hebben gekozen voor één vaste bierleverancier. Hierdoor kunnen voor alle huurders gunstige leveringscondities worden bedongen. Met ingang van dit seizoen zal daarom in het supporterscafé Amstel Bier worden geschonken.

Entreegeld

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering was er door diverse leden al op aangedrongen om weer entree te gaan heffen bij de wedstrijden van het eerste elftal. Elke bezoeker van het Herstaco Stadion kent immers de luxe van een overdekte zitplaats. Ook vanwege de stijgende lasten heeft het bestuur besloten om vanaf volgend seizoen entree te gaan heffen. De prijs van een toegangskaartje zal € 3 gaan bedragen. Leden van RBC hebben gratis toegang.