GoStores Roosendaal nieuwe sponsor RBC

28-06-2014

 

Roosendaal, 27 juni 2014. GoStores Roosendaal Easy XL en RBC hebben vandaag bekend gemaakt dat zij voor 2 jaar een sponsorovereenkomst met elkaar zijn aangegaan. GoStores Roosendaal Easy XL zal zich als bordsponsor van 14 reclameborden aan RBC verbinden.

RBC is bijzonder trots dat GoStores Roosendaal Easy XL aan de sponsorgroep is toegevoegd en beveelt de winkels van harte aan haar leden en supporters aan.

GoStores Roosendaal Easy XL is sinds 2011 gevestigd aan de Rucphensebaan. Met een Action, Gamma, Prominent, Sanidump, Xenos, Blokker Tuin, Outdoor & Travel Outfitters, Leen Bakker, BeterBed, Health Works Fitness, BCC, Bruynzeel, KFC en het restaurant Kookpunt is dit frisse winkelgebied de nieuwe trekker aan de rand van Roosendaal.

Je kunt bij GoStores Roosendaal Easy XL shoppen op een wel heel gemakkelijke manier. Parkeren voor de deur is namelijk altijd gratis! Ook online kun je heel eenvoudig bij alle winkels shoppen. Zie voor meer info http://www.gostores.nl/roosendaal en http://www.facebook.com/gostoresroosendaal.

"We waren al een geruime tijd op zoek naar een mogelijkheid om via een sponsorschap nog meer de verbinding te zoeken met de Roosendaalse samenleving. Het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van RBC heeft voor ons de doorslag gegeven om binnen Roosendaal voor deze club te kiezen", aldus Netty Schouten, marketingmanager bij GREEN, de eigenaar van GoStores Roosendaal. "Ook de komst van de Voetbal Experience naar het Herstaco Stadion was een extra pluspunt om voor RBC te kiezen."

Ook Joost van Oosterhout van de RBC sponsorcommissie is enthousiast over de overeenkomst: "Na een paar goede en prettige gesprekken met GoStores is er een mooie deal voor RBC uitgekomen en daar kan de vereniging trots op zijn".