Eerste contouren nieuw RBC

15-05-2014

 

Roosendaal, 15 mei 2014. Met een mix van vertrekkende en nieuwe spelers heeft RBC de oefenwedstrijd tegen DVVC met 2-0 gewonnen. Voor de supporters was het de eerste mogelijkheid om een aantal nieuwelingen aan het werk te zien. Mo el Moussaoui, Mo Boulahyan, Danny Mathijssen en Lars de Voogd stonden in de basis vanavond. Ook twee stagespelers mochten hun opwachting maken: Mike Schalk, teammanager van RBC U11, en Nouredine Zaha van Barça.

RBC speelde een prima wedstrijd. DVVC, dat in de 4e klasse C op de tiende plaats eindigde, kwam met de 2-0 nederlaag nog goed weg. Danny Mathijssen zette RBC in de eerste helft op voorsprong. Anouar el Khassim verdubbelde de marge in de tweede helft.

Trainer-coach Erwin van der Woerdt sprak na afloop van een lekkere en nuttige oefenwedstrijd en was tevreden over zijn nieuwe aanwinsten: "Mathijssen strooide lekker van achteruit met mooie passes en durfde in te schuiven, De Voogd was echt goed op het middenveld, van El Moussaoui ging heel de wedstrijd dreiging uit en Boulahyan was een echt aanspeelpunt."