Aanpassing programma RBC familiedag

08-05-2014

 

Roosendaal, 8 mei 2014. In verband met het kleine aantal inschrijvingen voor de activiteiten overdag, heeft de activiteitencommissie besloten het programma van de RBC Familiedag op 24 mei aan te passen.

De dag begint om 16.00 uur, waarna om 18.00 de barbecue zal worden aangestoken. Vanaf 20.45 uur kan de Champions League finale tussen Real en Atletico Madrid op een groot scherm worden bekeken. Daarnaast zijn er suikerspinnen, een luchtkussen, kun je stropdas schieten en is er de mogelijkheid van een partijspel.

Naast de mensen die zich hebben opgegeven voor de barbecue is verder iedereen welkom die het leuk vindt om langs te komen voor het gezamenlijk bekijken van de Champions League finale en voor de overige activiteiten. Vandaag tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen er nog inschrijfformulieren voor de barbecue ingeleverd worden in het supporterscafé. Spelers kunnen hun formulier nog tot 16 mei inleveren bij hun teammanager. Graag het inschrijfformulier en het verschuldigde totaalbedrag gepast in een envelop aanleveren.