Voorbeschouwing Barca - RBC

11-04-2014

 

Roosendaal, 11 april 2014. De komende tegenstander van RBC is Barça. Door de nederlaag van afgelopen zondag tegen WDS '19, zijn de Bredanaars RBC inmiddels op de ranglijst gepasseerd. Barça staat op de zesde plaats en heeft 1 punt meer dan WDS '19 en RBC.

De voorsprong van RBC op de nummer 13 bedraagt op dit moment 6 punten, dus officieel heeft RBC nog 7 punten nodig om zeker te zijn van klassebehoud. Die 7 punten moeten dan behaald worden tegen Barça (uit), Sprundel (thuis), Bavel (thuis) en SAB (uit). In dat kader zou het voor de mannen van trainer-coach Erwin van der Woerdt lekker zijn om zondag 3 punten bij te kunnen schrijven. Maar dat zal geen gemakkelijke opgave worden. Barça heeft namelijk in de laatste periode al 5 punten meer behaald dan RBC.

Bij RBC is, buiten de langdurig geblesseerden, iedereen fit. Daarnaast is Dennis Voermans ook weer beschikbaar. Hij zat afgelopen zondag een schorsing uit.

In Roosendaal won RBC destijds met 2-1 van Barça. Deze stand was toen al bij rust bereikt. Na een 0-1 achterstand scoorden Redouan el Allaoui en Dennis Voermans voor RBC.