Nieuwe sponsor: Broodje Roosendaal

16-06-2024

ROOSENDAAL - RBC verwelkomt wederom een nieuwe onderneming in haar netwerk. Het is Broodje Roosendaal. Welkom bij het RBC Netwerk!

Bakkerij Pieter Joosen (ook wel bekend als de Burgerhoutse bakker) richtte zich jarenlang voor 99% op de particuliere markt terwijl de vraag op de zakelijke markt alsmaar aan het toenemen is.

Aileen Konings, teamleider: "Wij houden RBC al enige tijd in de gaten als algemeen voetballiefhebbers en het viel ons op dat er keer op keer gepresteerd wordt, iets waar wij wel enthousiast van worden! Om te presteren moet de 'fundering' goed staan en daar mag RBC dan ook zeker trots op zijn. Het lijkt ons mooi om onderdeel te zijn van het RBC Netwerk. Deze manier biedt ons de mogelijkheid in contact te komen met de (met name) Roosendaalse ondernemers en ons ook op de zakelijke markt meer te gaan laten zien".

Sinds kort hebben zij een webshop (www.broodjeroosendaal.nl) gelanceerd waar de zakelijke markt terecht kan voor bedrijfslunches, losse broodjes, snacks, traktaties of zelfs een 'brood en fruit' abonnement! Broodje Roosendaal is te vinden aan de St Josephstraat 1 in Roosendaal.