Mark Koops naar Ajax clinics

12-04-2013

Mark Koops, trainer/coach van de D2, zal per heden toegevoegd worden aan de Ajax Camps & Clinics trainersstaf. Zijn expertise op het gebied van het coachen van talenten binnen de voetbalopleiding RBC zal hij inzetten om spelers die bij Ajax deelnemen aan de Camps & Clinics verder te ontwikkelen. Naast de werkzaamheden bij RBC en vanaf nu Ajax, vervult Mark Koops momenteel ook al werkzaamheden als jeugd trainer binnen de RJO Willem 2/RKC.

Mark Koops: “Ik kijk er naar uit om dit traject in te gaan vullen. Het lijkt mij hartstikke leuk om hetgeen ik straks binnen de Ajax clinics doe, te vertalen naar de trainingen voor RBC. De jeugdpelers van RBC kunnen hierdoor nog beter worden. Ook de leeftijd waarmee ik ga werken, is iets wat me erg aanspreekt! Tevens vinden de meeste activiteiten plaats in de grote schoolvakantie, dus mijn werk als trainer bij RBC zal er niet veel onder lijden “.

De Voetbalopleiding RBC wenst Mark Koops veel succes en bovenal plezier in zijn functie en is apetrots op de wijze waarop de medewerkers van de Voetbalopleiding RBC zich ontwikkelen!