HR4Talent nieuwe sponsor

21-03-2024

ROOSENDAAL - Ook HR4Talent is toegetreden tot het RBC Netwerk. Welkom!

Chaib Azaimi, co-founder HR4Talent: ''De voetbalclub RBC heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Van mijn dagen in de jeugdopleiding, speler in het 1e elftal, tot mijn huidige rol als assistent-trainer van het 1e elftal, heb ik de groei en passie binnen deze club mogen ervaren. Het is leuk om nu ook officieel deel uit te maken van het RBC-netwerk als sponsor. Samen blijven streven naar sportieve successen en persoonlijke groei en ik kijk ernaar uit om op verschillende manieren mijn steentje te blijven bijdragen aan deze mooie voetbalclub."

HR4Talent is de HR-dienstverlener in de regio die werkgevers helpt bij het oplossen van HR-vraagstukken en kandidaten begeleidt naar passende carrièremogelijkheden. Een team van ervaren HR-professionals biedt HR-ondersteuning op projectbasis, interim-basis of structureel. Onlangs zijn zij ook begonnen met het aanbieden van flexibele HR-abonnementen voor het MKB.

Daarnaast worden bij HR4Talent uitgebreide begeleidingsdiensten aangeboden aan werknemers en werkzoekenden om hun professionele ontwikkeling te stimuleren en passende carrièremogelijkheden te vinden.

De diensten van HR4Talent omvatten onder andere:

  • Arbeidsbemiddeling (voor zowel vaste als interim professionals);
  • Flexibele HR-abonnementen voor het MKB;
  • Loopbaanontwikkeling;
  • Trainingen op het gebied van leiderschap en communicatie;
  • Ontslagcoaching en outplacement.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.hr4talent.nl of bel met 06-30535027.