Drukke periode voor RBC voetbalopleiding

30-03-2014

 

Roosendaal, 30 maart 2014. De RBC voetbalopleiding blijkt als een steeds sterker wordende magneet te werken op talentvolle jeugdspelers in de regio. Dagelijks ontvangen we mails en telefoontjes met de vraag of een speler bij RBC kan komen voetballen. We handelen dit dan correct af door de betrokken vereniging van die speler op de hoogte te brengen en daarna pas de speler uit te nodigen voor een stage. Die omvat meestal twee trainingen en een oefenwedstrijd. Daarna krijgt een speler te horen of hij wel dan niet wordt aangenomen.

Op vrijdagavond 28 maart hebben we de eerste informatieavond gehouden voor ouders van spelers die door de technische staf dusdanig zijn beoordeeld, dat ze in een team van de voetbalopleiding kunnen worden geplaatst. Aan het eind van de bijeenkomst hebben 13 spelers een zogenaamde Intentieverklaring ondertekend, waardoor ze de zekerheid hebben dat ze vanaf het seizoen 2014 – 2015 bij RBC zullen spelen in U17, U15 of U14. 

In de maand april richten we ons nu op de overige leeftijdscategorieën: U12, U11 en U10. Er zullen weer trainingen, wedstrijden en instuiven worden georganiseerd en een tweetal informatieavonden. Eind april hopen we dan dat de meeste teams compleet zullen zijn.