RBC wil weer winnen

15-03-2024

ROOSENDAAL - Na het gelijk spel van afgelopen zondag willen de mannen van trainer-coach Mark Klippel nu weer gewoon drie punten aan het totaal toevoegen. Dat moet dan zondag in Tilburg gebeuren tegen Sarto.

Sarto vinden we terug op de zesde plaats. De ploeg van trainer Dennis Dekkers bleef de afgelopen drie wedstrijden zonder winst. Er werd verloren van WNC (1-0) en gelijk gespeeld tegen VOAB (1-1) en Sparta'25 (1-1). 

Ondanks het gelijk spel tegen Erp bleef de voorsprong van RBC op WNC 16 punten. De concurrent speelt zaterdag uit bij SV TOP. Bij RBC keert overigens Marwin Reuvers weer terug van een schorsing. 

De heenwedstrijd in Roosendaal werd door RBC in bevrijdingsshirts met 2-0 gewonnen na goals van Moustafa Mohammad en Tom de Bonte. De laatste keer dat Sarto en RBC elkaar voor het laatst in Tilburg troffen was in 1980. RBC won toen met 0-2 door goals van Jan de Bruijn en Louis Verstraaten.

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Stan Claassen uit Deurne. De aftrap in Tilburg is om 14:00 uur.