Pupillen van de WeeK: Berat Özmen en Jay Nieuwenhuijsen

09-03-2024

ROOSENDAAL - Morgen staat de thuiswedstrijd tegen Erp op het programma. De eerder gespeelde uitwedstrijd is door RBC met 2-0 gewonnen. Berat Özmen en Jay Nieuwenhuijsen zullen samen als Pupillen van de Week voor veel gezelligheid een aanmoedigingen gaan zorgen.

Ze kwamen afgelopen week samen langs in de bestuurskamer voor een gezellig gesprek. De beide heren hebben een duidelijke mening en weten erg veel van voetbal af, dat was snel duidelijk.

Berat zit in groep 7 van De Regenboog in Oudenbosch bij juf Anneke en juf Marie Claire. Jay woont in België en zit in de 4e klas op De Wiggo in Wildert bij juf Lise en juf Els. De juffen worden door beide heren als aardig bestempeld!

De favoriete clubs zijn: Feyenoord voor Berat en Ajax voor Jay. We vroegen Jay ook nog naar zijn favoriete Belgische club maar dat duurde wat langer voordat het antwoord Anderlecht kwam, want hij kijkt toch echt meer Nederlands voetbal. Hij is een Nederlander en woont alleen in België.

Voor beide jongens is Real Madrid hun favoriete club in het buitenland. Uitspraken als 'ze zijn de master in de Champions League' en 'ze gaan weer de finale halen' kwamen er zeer uitgesproken uit. De beste voetballer is voor beiden Ronaldo en ook nu kreeg de interviewer weer veel extra info, waarom dat nu toch echt zo is: hij heeft veel records, heeft heel veel mooie goals gemaakt en is op 5 februari al 39 geworden en voetbalt nog steeds zo goed.

Als we vragen op welke positie zij spelen en wie daar het allerbest in is, vindt Berat als linksmidden toch echt Neymar de beste na wat overleg met Jay en Jay kan geen ander antwoord geven dan Big Boy Virgil.

Het mooiste moment van Berat is zijn goal bij RBC tegen Feyenoord en voor Jay is dit het moment dat hij bij RBC mocht komen spelen. Favoriete eten is sushi voor Berat en pasta voor Jay.

Dan de laatste vraag voor de jongens: wat gaat RBC doen tegen Erp? De voorspellingen zijn 4-0 voor RBC met Perry in de basis, want dat is de trainer van de JO8, voor Berat. Jay denkt dat de score nog hoger uitvalt en denkt dat RBC met 5-1 gaat winnen.

Heel veel plezier morgenmiddag kleine praatjesmakers, gil de grote jongens maar naar de overwinning!