Instuiftraining bij RBC

08-04-2014

 

Roosendaal, 8 april 2014. De voetbalopleiding van RBC breidt verder uit. In het seizoen 2012-2013 begon de heropgerichte vereniging met twee jeugdteams aan de competitie. D1 wist meteen het kampioenschap in de Hoofdklasse èn de beker te winnen. In het huidige seizoen nemen vijf teams deel aan de diverse competities. C1 staat met een straatlengte aan kop in de 3e divisie en heeft de titel inmiddels binnen gehaald.

Voor het komende seizoen wordt de voetbalopleiding uitgebreid met een U10 en een U17 (de U staat voor Under = onder), waardoor het aantal jeugdteams al weer op zeven komt. Alle trainingen en wedstrijden vinden plaats in het Herstaco Stadion en staan onder leiding van UEFA-gekwalificeerde trainers. RBC zoekt spelers die bereid zijn in zichzelf te investeren met als doel een zo goed mogelijke voetballer te worden.

Op vrijdag 11 april organiseren we een tweede instuiftraining voor jongens (zowel veldspelers als keepers) die geboren zijn in 2004, 2005 of 2006. De instuif start om 17.00 uur in het Herstaco Stadion en zal een uur duren. Het stadion ligt aan de Borchwerf 4 in Roosendaal. De poort gaat om 16.30 uur open. Jongens die al lid zijn van een club dienen hun vereniging in te lichten dat ze aan deze instuif mee willen doen. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 april door hier te klikken.

De jongens die bij de eerste instuiftraining op 4 april zijn geweest, worden op 11 april wederom verwacht.

De RBC voetbalopleiding beleeft op dit moment drukke tijden. Lees hier meer.