Oefenwedstrijd tegen HSV Hoek

06-02-2024

ROOSENDAAL - Donderdagavond speelt RBC in het Atik Stadion een oefenwedstrijd tegen HSV Hoek dat uitkomt in de Derde Divisie. De aftrap is om 19:30 uur.

De oranjehemden treffen in de Zeeuws Vlamingen een zware tegenstander. HSV Hoek speelt al vijf seizoenen onafgebroken in de Derde Divisie. De ploeg van trainer Maxime Decraene staat momenteel met een negende plaats keurig in de middenmoot. Mede dankzij een goal van Wout den Engelsman in de laatste minuut speelde het afgelopen zaterdag in Limburg 2-2 gelijk tegen Groene Ster.

Omdat HSV Hoek aanstaande zaterdag geen competitieverplichtingen heeft (de wedstrijd tegen Unitas werd alsnog verplaatst) en RBC al vrij was vanwege carnaval, oefenen beide ploegen donderdag tegen elkaar. Voor de mannen van trainer Mark Klippel is dit een mooie gelegenheid om zich eens te meten met een tegenstander die twee klassen hoger speelt.

De wedstrijd staat onder arbitrale leiding van scheidsrechter Soerish Ramcharan uit Den Haag en de assistent scheidsrechters Elco van Gurp uit Stad aan het Haringvliet en Jasper Langerak uit Papendrecht.