Actief Werkt! nieuwe sponsor

19-05-2023

ROOSENDAAL - Het RBC Netwerk is weer uitgebreid met een nieuwe sponsor.

Uitzendbureau Actief werkt! is al jaren te vinden in het centrum van Roosendaal aan de Nieuwe Markt. Zij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er speelt. Zo zijn ze persoonlijk en ondernemen ze vooral met elkaar. Zo vinden ze voor de kandidaten graag de baan waar hij/zij blij van wordt, waar ze met plezier naartoe gaan en waar ze energie van krijgen.

Actief Werkt! streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet. Dat geldt niet alleen voor de eigen medewerkers, maar ook voor hun flexkrachten en vanzelfsprekend ook voor de klanten. Persoonlijke aandacht maakt altijd het verschil. Ze willen dat de opdrachtgevers, flexcollega’s en medewerkers zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Dit doen ze door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse in elkaar te tonen. Mensen zijn hun werk. Daarom zijn ze dichtbij onze klant aanwezig, op lokale vestigingen zoals bijvoorbeeld Roosendaal, Etten-Leur of Bergen op Zoom.

Luelle Nagtzaam-Koop is vestigingsmanager locatie Roosendaal. Samen met haar collega’s Claudia Kools, Rick Vonk en Katinka Touw zorgen zij voor de juiste verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever. "Onze locatie aan de Nieuwe Markt is gemakkelijk bereikbaar en menig werkzoekende weet onze deur te vinden. Wil je weten wat we voor jou als kandidaat of als opdrachtgever kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op of neem een kijkje op de website: www.actiefwerkt.nl. Wie weet drinken we snel samen een bakje koffie!"