RBC D2 verliest met 6-2 van MZC '11 uit Zierikzee

06-04-2013

Vandaag speelde de D2 tegen een van de bovenste plaatsen, MZC'11 uit Zierikzee. De jongens laten de laatste tijd een hele ontwikkeling zien en bijvoorbeeld vorige week tegen FC Bergen werd er wel heel goed gevoetbald maar toch verloren. Vandaag werd er met vlagen ook leuk gevoetbald maar er werd weer verloren. Met 6-2 om precies te zijn.

D2 speler Arthur Barskaja die Woensdag nog de show stal bij de D1 begon op de bank. Hij was Donderdag zonder iets te laten weten niet op de training gekomen. Regels zijn regels. Ook voor een bepalende speler van een team.

Er werden wel wat kansen gecreëerd door de D2 en ook 2x gescoord maar aan de andere kant werden de doelpunten door het team te makkelijk weggegeven. Jammer maar helaas. D2 speelde met vlagen weer aardig maar dat betaalde zich vandaag niet uit.

1 ding is zeker.. De jonge mannen van trainer/coach Mark Koops ontwikkelen zich nog steeds en ze voetballen met een idee.

Trainer/coach Mark Koops:'Jammer maar helaas, maar ik kijk niet naar de uitslag. Ik kijk naar de ontwikkeling van de jongens en zoek naar verbeterpunten voor de volgende keer. We hebben weer dingen gezien waar we van kunnen leren en dat is het belangrijkste.