RBC begint 2014 met overwinning

05-01-2014

Bergen op Zoom, 5 januari 2014. RBC is het nieuwe jaar goed begonnen. In Bergen op Zoom werd FC Bergen, de koploper in de 4e klasse B, met 0-1 verslagen.

De overwinning van RBC maakt duidelijk dat het niveau in RBC 's 4e klasse D een stuk hoger ligt dan dat in de 4e klasse B. FC Bergen verloor namelijk nog geen enkele competitiewedstrijd en kreeg slechts vier goals tegen. Maar voor de beker werd wel thuis met 0-2 van Sprundel verloren. En dan vandaag de nederlaag tegen RBC.

Trainer-coach Erwin van der Woerdt begon vandaag met de volgende elf: Arthur van den Broek, Jesse Verbraak, Dennis Voermans, David van Kiel, Glenn van Meer, Mike Machielse, Ivo Vergouwen, Ruben Busé, Jajaj Memisi, Mohammed El Moussaoui en Redouan El Allaoui. RBC kwam vijf minuten voor rust op een 0-1 voorsprong door testspeler Mohammed El Moussaoui. De Roosendaalse spits speelt bij 4e klasser Voorwaarts uit Rotterdam en komt mogelijk volgend seizoen RBC versterken. Na een kwartier in de tweede helft werd hij vervangen door Anouar El Khassim, die daarmee na een half seizoen DOSKO weer terugkeerde in het oranje wit.

Volgende week zondag speelt RBC opnieuw een oefenwedstrijd. Tegenstander is dan 3e klasser Hoeven.