Zaalvoetbaltoernooi in t Veerhuis zeer geslaagd

24-12-2013

 

Het zaalvoetbal toernooi van RBC op maandag 23 december 2013 was een zeer sportief en gezellig toernooi! Alle deelnemers waren enorm gewaagd aan elkaar en er werd voor de bekers met passie en strijd geknokt. De teams die er met de prijzen van doorgingen waren in de ochtend, MOC '17 2 met de derde prijs, RBC 1 met de tweede prijs en RBC 4 met de eerste prijs. Daarnaast speelde de U11 onderling heel erg leuk voetbal tegen elkaar. De ochtend voor de D-Pupillen was zeer geslaagd! In de middag speelde de C-junioren in een competitie van vijf teams voor de prijzen, uiteindelijk ging de gehele mix van de U14/U15 er met de eerste, tweede en derde prijs vandoor en liet het strijdende SC Gastel achter zich. Het ochtend- en middagdeel was voorbij en was top verlopen!

Op naar de avond, waar er maar liefst tien teams zouden strijden voor de prijzen. De teams bestonden uit ouders van de voetbalopleiding, sponsoren van RBC en de senioren teams van RBC. Zo deden de volgende teams mee: Autobedrijf Jan Bogers, DPS Company, Select, Team Ben Bogers, RBC 1, RBC 2, RBC Begeleiding, Familie van Tiggelen, Ouders U15 en Ouders U13. Het waren stuk voor stuk spannende wedstrijden en er werden veel mooie doelpunten gescoord. Uiteindelijk ging het eerste van RBC er met de derde prijs vandoor, de begeleiding van RBC met de tweede prijs en TAP-sponsor DPS Company met de eerste prijs na een spannende finale die moest worden beslist door penalty's.

De scheidsrechters die het mogelijk hebben gemaakt om deze superdag te begeleiden waren Jack Brummer, Oscar Hoogendoorn en Vincent van Son, hiervoor speciale dank! We hopen alle teams ook volgend jaar weer te zien want het was een zéér geslaagd toernooi! Alle teams bedankt voor hun deelname!

Klik op de foto voor een groter formaat !