Select Salarisadviseurs toegetreden tot RBC Netwerk

03-04-2021

 

ROOSENDAAL - Wederom een nieuwe sponsor voor RBC. Het betreft Select Salarisadviseurs uit Roosendaal. Welkom bij het RBC Netwerk!

Persoonlijk, veilig en vertrouwd uw salarisadministratie uitbesteden doet u bij Select Salarisadviseurs. Zij helpen u graag met salaris- en personeelsadministratie, salarisadvies, HRM en arbeidsjuridisch advies.

Select Salarisadviseurs biedt voor zowel individuele ondernemers als voor administratie- en accountantskantoren de mogelijkheid de salarisadministratie volledig uit te besteden.  

Directeuren Herwin Braat en Pascal Heijnen zijn geen onbekenden bij RBC. Herwin kwam als supporter regelmatig in het stadion en Pascal doorliep zelf de jeugdopleiding van RBC en was onderdeel van de selectie in de seizoenen 1995-1996 en 1996-1997. Voor beiden voelt onderdeel zijn van het netwerk van RBC dus als thuiskomen: "Wij zijn zeer enthousiast over het nieuwe concept van RBC Netwerk. Uiteraard staat voorop dat wij RBC graag willen sponsoren om de beoogde doelen van de club te bereiken. Daarnaast zien wij RBC Netwerk als een mooi platform om op een informele manier in contact te komen met lokale ondernemers."

Interesse in wat Select Salarisadviseurs voor u kan betekenen? Neem contact op via 0165-743009, info@selectsalarisadviseurs.nl of bezoek
www.selectsalarisadviseurs.nl.