Zware nederlaag tegen koploper

08-12-2013

RBC heeft vandaag een zware nederlaag opgelopen tegen koploper Bavel. Met maar liefst een 6-1 eindstand op het scorebord, moesten de oranjewitten Sportpark De Roosberg verlaten. Bij rust leidde Bavel met 2-0 door goals van Teun Adriaansen. In de tweede helft liep Bavel uit tot 5-0 na goals van Glenn Kools, Mike Marijnissen en Robin Adriaansen, voordat RBC iets terug kon doen. Die eretreffer kwam op naam van Jajaj Memisi, die normaal gesproken in het tweede elftal speelt. Uiteindelijk bracht Ivo Houtepen de eindstand op 6-1. Klik hier voor een samenvatting van de wedstrijd.

Dankzij de nederlagen van VVR en Barça blijft RBC op de zesde plaats staan. In de tweede periodestand heeft RBC inmiddels een achterstand van 8 punten op de koplopers ADVENDO en Chaam. Aanstaande zondag speelt RBC in het Herstaco Stadion de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Tegenstander is dan SAB uit Breda. De Sint Anna Boys verloren vandaag met 1-2 van Sprundel en staan op de laatste plaats.