RIXIP breidt sponsorschap uit

12-11-2013

 

Dankzij RIXIP zitten onze spelers er deze winter warmpjes bij. RIXIP is een trouwe sponsor van onze jeugdspeler Benno Sip (RBC U13) in het kader van het Talenten Adoptieplan. Zij heeft haar sponsorpakket nu ook uitgebreid met een groot reclamebord in het Herstaco Stadion en is daarmee tevens ook accommodatiesponsor geworden.

Daarnaast kreeg het bestuur van RBC afgelopen week geheel spontaan een zevental dekens aangeboden door RIXIP. Hierdoor kunnen onze reserve spelers er warmpjes bij zitten deze winter. RIXIP heeft deze dekens speciaal gemaakt. Het is één van de “custom” artikelen die RIXIP kan leveren.

RIXIP richt zich met name op de “custom market”, door kwaliteitsartikelen die kwalitatief hoogstaand, duurzaam én origineel zijn. Door bijvoorbeeld een baseballjas te “customizen” creëer je je eigen unieke jas. RIXIP kan alle kleurcombinaties ongeacht de maatvoering leveren. Er zijn basic baseballjassen op voorraad waar je er zelf een badge op kunt zetten. RIXIP heeft ook baseballjassen die al enigszins gedecoreerd zijn. Daarnaast is RIXIP hét internet adres voor motorjeans met beschermd materiaal (Kevlar = beschermd materiaal van de fabrikant Dupont) op de “first impact area’s”.

Kijk eens op de website van RIXIP voor meer informatie http://www.rixip.com.