Trainingsinstuif groot succes

16-10-2013

 

De derde trainingsinstuif sinds de heroprichting van RBC is een groot succes geworden. Waren er vorig seizoen bij onze vrienden van Rimboe "slechts" 14 deelnemertjes, deze keer kwamen ruim 70 kinderen op de instuif af.

Om 11.00 uur 's ochtends was het eerst de beurt aan de keepers. Vijf jongens werden door trainer Mark Koops onder handen genomen en zij deden allemaal hun uiterste best om zich van hun goede kant te laten om zo volgend seizoen een plaatsje in de RBC-opleiding te bemachtigen.

Zie hieronder een kleine foto-impressie (klik op de foto voor een vergroting):

 

's Middags om 12.45 uur was het de beurt aan de jongens die geboren zijn in 2006, 2005 en 2004. Zo'n 40 jongens uit Roosendaal en omstreken deden hun best om goed op te vallen bij de RBC-scouts Martien Deijkers, Arie Luijkx en Floor Verhagen. Onder leiding van de technische verantwoordelijke man bij de RBC-jeugd, Gommy Nooijens, hadden de RBC-trainers een leuk en creatief trainingsprogramma in elkaar gezet.

Om 14.45 uur was het dan de beurt aan de jongens die geboren zijn in 2003 en 2002. Ook hier waren er zo'n 25 jongens van die leeftijdscategorie op afgekomen. Ook uiteraard voor hen een gepast trainingsprogramma.

Als gasttrainers waren aanwezig een drietal exponenten van de jeugdopleiding van RBC van weleer, die nu voetballen in het betaalde voetbal. Dat zijn, v.l.n.r., bij PSV Rick Schouw, bij FC Den Bosch Maarten Boddaert en bij Feyenoord Randy Elst ( zie foto hieronder).

Ook van de instuif hieronder een kleine foto-impressie (klik op de foto voor een vergroting):

 


 

   

 

                    
  De scouts Martien Deijkers, Arie Luijkx en Floor verhagen. En Floor Verhagen zag dat het goed was !