RBC vergeet drie punten mee te nemen

22-09-2013

RBC heeft vandaag in Rijsbergen 2-2 gelijk gespeeld tegen VVR. Maar daar waar uiteindelijk één punt werd behaald, hadden het er ook drie kunnen zijn.

RBC had het grootste deel van de wedstrijd het betere van het spel. Hoewel RBC de eerste helft goede kansen had om op voorsprong te komen, stond het bij rust nog 0-0. Al vrij vroeg in de tweede helft nam RBC een verdiende 0-2 voorsprong door goals van Mike Magielse en Redouan El Allaoui. Er leek niets aan de hand voor RBC, totdat VVR kort voor het einde van de wedstrijd nog een penalty kreeg: 1-2. Net zoals in de bekerwedstrijd tegen RSV gaf RBC vlak voor het eindsignaal de overwinning toch nog onverwacht uit handen: 2-2.

Mitch Klijn tussen drie VVR-spelers (foto: Arthur Verbraak)

RBC staat nu op de zesde plaats met vier punten achterstand op koploper Bavel. Aanstaande zondag komt Wernhout op bezoek in het Herstaco Stadion. Zij wonnen vandaag met 2-1 van Gloria UC en staan op de derde plaats. De top 6 in de 4e klasse D is als volgt: